Nejnovější recenze ze sekce Dětské boby a sáně
Kvalitní boby, stálice na českém trhu a dcera nejvíce ocenila růžovou barvu.
- tvrzený plast!!
Recenzi píšu po roce, boby super,!! Vše drží jak má!
sáňkování v pohodě
- lépe se zatáčí než na normálních bobech :)
- trošku se špatně brzdí
- brzdící hroty na talíři
Boby jsou super, uvezou i 100 kg (dite + otec). Ale byly dodány bez brzd a tažného lana (v Mallu). Konkurence dodala vše v pořádku.
- Velmi mě překvapila kvalita a jednoduchost skládání. Jednoduché, bytelné a skladné sáňky s velkou nosností.
- Barva super a je velikej
Zatím vše v pořádku, zdá se být opravdu pevný a dobře provedený. Děti spokojené.
Chtěl jsem nahradit půjčený a mnou poškozený bob úplně stejným kusem. A to se mi podařilo.
Vydrží opravdu dlouho.
- Lehké
- Hodně barev k výběru
- Nízká cena
- Měkčí plast
Boby jsou lehké, levné a dobře jezdí i se ovládají, plast měkčí, ale riskli jsme a udrželi i dospěláka bez prasknutí. Jen brzda se asi brzy vylomí pokud se bude brzdit hlavně s ní
- Lehké
- Spoustu barevných kombinací
- Plast se zdá být měkčí, ale vydržel i dvojnásobné zatížení
Kvalitni zpracovani, dobra cena.
- Bytelné, oficiálně uvezou až 70kg, vyzkoušeli jsme i cca 95kg a daly to několikrát z prudkého kopce, kde byly nástrahy jako kameny a kořeny.
Dobrý
Vzhledově kvalitní výrobek, ale zatím neodzkoušeno na sněhu.
- kvalitní pevný plast
- dobře jezdí
- brzdy po namontování moc těsné - nutno zvětšit otvory pro zacvakávání, jinak dítě nezabrzdilo
Celkově spokojenost s bobem, dostatečně velký a pohodlný pro 7leté dítě
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »