Nejnovější recenze ze sekce Dětské boby a sáně
Klasické boby, které znám ještě z dětství. Snad vydrží i větší dovádění.
- vše ok
- dvojboby jsou jen o málo větší než normální boby, ale mají větší nosnost
- látka a připevnění sedáku dost chabé :(
Jsou fajn pro dve deti nebo lehkou maminku s ditetem. Dala jsem asi 10 jizd se synem. Po te jsem pujcila kamaradce,ktera ma asi 80 kg a 15 kg dite a hned po prvni jizde se rozbili. Takze nosnost 120 kg. Rozhodne nemaji.
splnuje požadavkky
Velmi kvalitní plast.
Na stránkách prodejce je udávaná jiná nosnost talíře, než je napsaná na talíři.
Dostačující boby pro roční dítě, dobrý nápad s připoutáním, nehrozí, že dítě vypadne. Vzhledem k věku jezdí pod dohledem dospělého i s kopce.
- Nekvalitní
- Praskají
- Skvěle jezdí, doporučuji
- Je to mé mládí , koupila jsem je pro syna i pro vnučky. Jsou pevné a skvěle jezdí. Výhoda je úložný prostor na drobnosti. Doporučuji
- Žádná
Koupila jsem dva boby. Jednomu asi po hodině praskly brzdy. Druhy vydržel o den déle. Pak bohužel brzdy praskly také!
- Výborný pro malé děti
super
super
- Zatim moc dobre pri jizde.
- Skvělé boby, které jedou krásně a jsou velmi prostorné. Koupě nelituji, vyplatí se.
Koupila jsem je pro dospělého nadšence a krásně se do nich vejde i jsou na první pohled kvalitní. takže spokojenost.
- nosnost
- rychlost
- velikost
- díky délce zatáčejí hůře než boby pro 1
- pérka brzdových pák
Boby vydržely 3 roky, pak došlo k prasknutí sedací části. Koupil jsem znovu, byli jsme s dětmi velice spokojení. Určitě vozily přes 100kg váhy a zvládly takhle i nějaký ten skokánek. Boby jsou rychlé, při své délce a konstrukci spočívající na dvou hlavních skluznicích zatáčejí hůře než verze pro 1. Na svou velikost jsou lehké. Největší slabinou produktu jsou pérka brzdových pák, která jsou úplně k ničemu. Časem se ohnou, takže je ulomíte nebo se ulomí samy.
Na hraní a zábavu dětem dobre. Sice se na tom moc jet nedá,nejsou zarážky na boty aby se bota zasekla ,ale děti to zabaví velmi dobře.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »